For kandidater

Velkommen til Adminto som mulig interim konsulent. Vi er interesseret i at have kontakt til mulige økonomi konsulenter på alle niveauer og med en bred erfaring fra forskellige virksomheder.
Af hensyn til vores kunder stiller vi store krav til dig som økonomi konsulent hos os. Vi foretrækker konsulenter, som har stor praktisk erfaring og kompetence inden for økonomiområdet, er handlingsorienterede, service og kvalitetsbevidste og som meget gerne må have arbejdet som interim tidligere og/eller er selvstændig.
Mener du at kunne matche ovenstående og vil kunne se dig selv som interim konsulent, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen og uploade et CV. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring det at være selvstændig kan du kontakte Henning Kristiansen på 53 83 50 84 eller mail [email protected]

Når vi har modtaget dit CV, vil vi gennemgå det og evt. kontakte dig med henblik på at aftale et møde, hvor vi kan afstemme forventninger til hinanden i et evt. samarbejde.
Vi tester alle vores mulige kandidater inden en mulig opstart hos en kunde, og hjælper dig med at lave et kundevendt CV, som præsenterer dine kompetencer og erfaringer på bedste vis.
Vi bruger primært vores netværk til at komme i dialog med mulige kunder, herudover kanvas’er vi samt markedsfører os via mailkampagner og er opsøgende på de forskellige elektroniske medier.
Når vi har en mulig kundeopgave til dig, vil du blive kontaktet, og du skal være klar til præsentationsmøde sammen med os hos kunden.
Hvis du ønsker at blive interim konsulent hos os, så udfyld venligst nedenstående og upload dit CV.

Ansøg her

Dine oplysninger

Navn*

Email*

Telefon*

Vedhæft CV* (max 5 megabyte)Jeg ønsker at stå til rådighed inden for:*

 CFO Regnskabschef Controller Bogholder Regnskabsassistent Projektleder

Besked*


Ram plet med Adminto 

top